İSTANBUL / SULTANGAZİ - İsmetpaşa İlkokulu

HAYRULLAH ÖZEN - OKUL MÜDÜRÜ

1962 yılında İzmir Bergama Kozluca köyü doğumlu olup Kozluca İlkokulu, Göçbeyli Ortaokulu, Bergama Lisesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde eğitim görmüştür. Öğretmenliğe Kars Sarıkamış Sırbasan Köyü İlköğretim Okulunda başlamış, sırasıyla Gaziosmanpaşa Hacı Mehmet Cingil İlköğretim Okulu ve Bayrampaşa Kocatepe İköğretim Okulu´nda öğretmen; Ali Cevat Özyurt İlkokulu´nda müdür yardımcısı, Sabri Ülker AİHL Geçici Eğitim Merkezinda koordinatör, Ahi Evren MEM , Esentepe İHO ve Mevlana İlk-Ortaokulu´nda geçici görevlendirmeyle müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. Ekim  2023 tarihinde İsmetpaşa İlkokulu´na okul müdürü olarak atanmıştır. 2006 yılında Uzman Öğretmen, 2022 yılında Başöğretmen unvanını almıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır .